Over ons

We gaan op zoek naar de beste trends en brengen de onmisbare stijlen van het seizoen terug. Als aanvulling op ons fashion-forward aanbod hebben we ook een enorm assortiment praktisch schoeisel voor de beste prijs. We streven ernaar onze prijzen betaalbaar te houden, zodat u de nieuwste look krijgt zonder het prijskaartje van de ontwerper.

Niet alleen dat, maar nicestijll.com streeft ernaar om uw boodschappen nog persoonlijker te maken, waar ter wereld u ook woont! Onze geweldige Omnichannel-functie stelt u als onze gewaardeerde klant in de gelegenheid te winkelen en wanneer u maar wilt. Naast het volgen van de belangrijkste internationale trends, investeert adidas constant in innovatie. Het resultaat is een aantal collecties die vrouwen van verschillende stijlen en culturen veroveren met een unieke combinatie van mode, comfort en technologie.

We waarderen goede waarden, we geloven dat we het beste moeten doen dat we mogelijk voor onze klanten kunnen doen, en eerlijk, betrouwbaar en betrouwbaar zijn. Wij zijn er trots op dat we aan al onze klanten leveren, online bestellen, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, schoeisel van hoge kwaliteit, in een aangename omgeving en met uitzonderlijke service.

 

Bedrijfswaarden

Vertrouwen: doe het goede met eerlijkheid en integriteit.

Respect: Communiceer met vriendelijkheid, zorgzaamheid en waardigheid.

Teamwork: het is beter samen.

Service: toegewijd aan het opbouwen van relaties.

Groei: omarm verandering en investeer in levenslang leren.

Legacy: bouw voort op het verleden en kijk naar de toekomst.


Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen op onze site.

Onze openingstijden van het kantoor voor klantenservice zijn van 09:00 uur tot 18:00 uur US-tijd, van maandag tot vrijdag, met uitzondering van Engelse feestdagen.

We streven ernaar om binnen een werkdag op uw e-mails en eventuele telefonische berichten te reageren.

 

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, twijfel dan niet Neem contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.